Woonruimtes
De 19 woonruimtes zijn verdeeld over 2 locaties, Heistraat en Molenstraat. Beiden liggen prettig midden in het centrum van Son. Toch hebben “onze” bewoners niet direct hinder van de drukte van de winkelstraat, omdat de appartementen aan de achterkant liggen. Alle appartementen zijn zelfstandige woningen, compleet met een aparte slaapkamer(s), een eigen keuken en badkamer met toilet en douche en een inpandige berging met aansluiting voor een wasmachine.

Heistraat – Son
Boven de Rabobank, zijn de voormalige kantoren van de bank omgebouwd en uitgebouwd naar gloednieuwe woonruimtes. Het gebouw heeft een lift.Er zijn 25 appartementen: 14 voor reguliere huurders, 9 voor huurders in het Doorpakken project en 1 wordt gebruikt als ontmoetingsruimte.

De appartementen zijn ±40 a45 m2 groot en zijn geschikt voor één bewoner.
Er is op de begane grond een gemeenschappelijk fietsenhok. De huurprijs ligt net onder de grens van € 425, waardoor ook jonge mensen onder 23 jaar recht hebben op huurtoeslag.

Molenstraat – Son
Het nieuwe gebouw met de naam Thuishaven, naast de Jumbo, bestaat ui 30 appartementen: 20 voor reguliere huurders en 10 voor huurders in het Doorpakken project.

De mooie appartementen zijn ±70 m2 groot en hebben maar liefst 2 slaapkamers.
Elk appartement heeft ook een parkeerplek en een ruime berging In de parkeergarage onder het gebouw. De huurprijs ligt onder de huurtoeslag-grens van € 720. Om een beroep te kunnen op deze huurtoeslag, komen alleen kandidaten vanaf 23 jaar in aanmerking om hier te gaan wonen.

Gemeenschappelijk appartement
Het gemeenschappelijke appartement is bedoeld voor ontmoeting voor zowel bewoners van de Heistraat als van de Molenstraat. In het appartement zijn de muren tussen de woonkamer en de slaapkamer weggelaten, waardoor er een grote leefruimte is ontstaan. Hier kan iedereen ongepland binnenlopen en is altijd iemand van de begeleiding aanwezig, voor ondersteuning of advies. Er of wordt samen koffie gedronken, een spelletje gespeeld of huiswerk gemaakt en regelmatig samen gekookt.